Tesla Akademi Arduino Kursu

infob0710 kullanıcısının resmi
10 Ekim, 2015 - 11:07 -- infob0710

Zamanımızda robot teknolojileri, bilgisayar yazılımları ve bununla birlikte yapay zekâ benzeri terimler sürekli ilerlemekte olan sahaları ifade etmektedir. Arduino da Şimdiki devirde robotik anlamda ve bunun paralelinde yükselen yapıları ifade etmektedir.

Tesla Akademi Arduino bölümünde lider bir eğitim ve proje merkezi olarak ihtiyacınız olan teorik ve uygulama yetenekleri kazanmanıza olanak sağlar. Tesla Akademi, Arduino Kursu yanı sıra, PLC, Elektrik, Elektronik ve PIC Programlama Eğitimleri de vermektedir.

Arduino Dersi

Arduino open source kodlu, üzerinde çeşitli sensörler barındıran, mikroişlemci ve farklı kodlar ile devreler kurabileceğiniz proje geliştirme platformudur. Arduino ayrıca robotik programlama olarak da çağrılır.
Arduino'nun kullanılması oldukça basit ve kullanışlıdır. Arduino kiti, görünüş olarak minik bir görünüme sahiptir ve üzerinde farklı devreler bulunmaktadır.
Arduino, üzerinde hafıza ve işlem yapabilme fırsatı bulunan çok güzel bir mekanizmadır. Arduino Dersi Eğitimi ile, Arduino programlamayı öğrenirsiniz. Arduino Eğitimi Arduino'yu temelden en ileri seviyeye kadar örneklerle olarak öğrenirsiniz.

teslaakademi.com