Oyunteyze.com - En Güzel Oyunlar

Beyongs kullanıcısının resmi
18 Nisan, 2015 - 11:31 -- Beyongs

Oyunteyze.com - En Güzel Oyunlar

 

Oyun oynamak çocuklarımızın en çok sevdiği eylemlerden biridir hatta ta kendisidir. Oyun oynamayan bir çocuk bilmiyorum ben. Bırakın tek başına otla çöple toprak ile yine oyun oynar yine oynar. Oynamasa bile hayal eder yaptıklarını yapacaklarını.

Ancak devir eskisi gibi çocuklarımızı sokağa saldığımız saatlerce oyun oynamasına izin verdiğimiz gibi değil. Peki ne yapacağız ? Sokağa çıkamıyor diye oyundamı oynamayacak minicik eller ?

Tabi ki hayır artık bilgisayar üzerinden evden çıkmadan tehlikelerden uzak sizin yanı başınızda oyun oynayabilir. Bu arada bilgisayardaki tehlikelerden bahsetmiyorum eminim biliyorsunuzdur.Onu oyun oynarken izleyebilir hatta sizde ona eşlik edebilirsiniz.

Mesela bugün bir değişiklik yapında çocuğunuzla Puanlı giysi giydirme oyunu oyna yabilirsiniz.Çok eğlencelidir hiç şüpheniz olmasın. Hangisini daha yüksek puan alırsa o birinci olsun. Nasıl keyifli gözüküyor değil mi ?

Onunla zaman geçirerek emin olun hem o hemde siz kazanırsınız. Bunu çocuklarımızdan esirgemeyin lütfen. Onunla bir oyun oynamak 5 dakikanızı almaz .Ancak şunuda sakın unutmayın çocuk sussun ağlamasın diye bilgisayar başında da bırakmayın.

Boş vaktinizmi var şimdi ? Süper hemen oturun bilgisayar başına en çok oynanan oyunlardan biri olan Bu tarz Benim Oynayabilirsiniz. Onun gülmelerini eğlendiğini gördüğünüzde oyun teyze sitesinden emin olun çıkamayacaksınız. Belki de o uyuduğunda siz oyun oynamaya devam edebilirsiniz. Sakın unutmayın oyun teyze alışkanlık yapar.

 

Oyunteyze.com