Mynet Android Okey Ücretsiz Oynama İmkanı

Beyongs kullanıcısının resmi
19 Temmuz, 2016 - 15:03 -- Beyongs

Mynet Android Okey Ücretsiz Oynama İmkanı

Okey oyunu hiç bu kadar gerçekçi ve hiç bu kadar eğlence dolu olmamıştı! Mynet Oyun farkı ile Mynet Okey oyunu full hd grafikleri ve klasik okey oyunu mantığının ötesine geçen bu yeni okey deneyimi üstelik şimdi Adroid’de!

Cep telefonları ve tabletlerinize sığacak Okey’in eğlenceli dünyasına katılmak ücretsiz.

Android işletim sistemli bir telefona sahipseniz, Çanak Okey oyununu indirmek için; Google Play uygulamasını kullanabilir ve güvenle oyunu ücretsiz indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

3G, Edge ve Wi-Fi ile online olan Facebook arkadaşlarınla birlikte Çanak Okey oyununu kolaylıkla oynayabilirsiniz. Zorlu masalar kurup, okeydeki şans ve yeteneğini konuşturabilirsin!

Okey masalarında bir yandan oyununu oynarken diğer yandan da sohbete katılabilir ve sosyal çevreni geliştirebilirsin.

 

Mynet Okey Nasıl Oynanır?

Toplamda 52 taş ve ıstakalar ile oynanan oyunda amacınız okey atıp bitirebilmek ve Mynet Liraları biriktirmek olmalıdır. Oynadıkça artan seviyeler ile heyecan giderek üst noktalara çıkacak ve oyuncularına Çanak özelliğinin eğlencesini sunmaya devam edecektir.

“Hemen oyna” özelliği sayesinde kesintisiz oyunun keyfini çıkarabilir, kendi okey salonlarını açarak kendi masalarının tadını çıkarabilirsin. Dilersen oda seçip farklı seviyelerinde okey oynayıcıları ile oynayabilirsin. Oyuna girdiğinde günlük skorunu ve puanlarını kazanabilirsin.

İster evde, ister piknikte, istersen yolda, okulda, iş yerinde ya da parkta..

Mynet Okey’i androidine hemen indir ve eşsiz Okey oyunu deneyimine sen de tanıklık et.