Klima Bakım Yetkili Servisi İklimplus İletişim

seokursu kullanıcısının resmi
1 Temmuz, 2015 - 12:33 -- seokursu

[b]Klima Bakımıyla Sağlığınızı Güvence Altına Alın[/b]
Yaşam alanlarınızı daha kullanışlı hale getiren, yaz – kış dilediğiniz sıcaklık ayarı ile sizlere hizmet veren klimalar iklimlendirilmek istenilen mekânda ve dış ortamda mevsimlere paralel olarak farklı hava şartlarına maruz kalmaktadır. Bu nedenle [url=http://www.klimabakim.com.tr/][b]klima bakım[/b][/url] yılda iki kez mutlaka yaptırılmalıdır.

Temizlenmeyen cihazlarınızın ısı transfer yüzeylerinde toz parçacıklarının oluşmasına ve kirlenmelere neden olduğundan verimlilikleri azalacağından performans düşüklüğüne neden olacaktır. Bakımı yapılmayanlarda bu durumun görülmesi muhtemeldir; zararlı bakteriler yaşam alanına yayılarak özellikle solunum rahatsızlanmalarına sebep olabilir. Bu ve benzeri sebeplerle karşı karşıya kalınmaması için mutlaka yılda en az iki kez klimaların bakımı yetkili servislerce yapılmalıdır.

[b]Klima Bakım Yaptırmak İsteyen Tüketicilerin Dikkatine[/b]

Yaz sezonunun gelmesi ile herhangi bir belgeye sahip olmayan kuruluş görünümlü firmaların cihazınızı düşük ücretlerle tamir etmesine aldanmayın. Her gün internet adresini ve telefonunu değiştiren, sağlam cihazlarınıza daha büyük zarar veren ve genellikle korsan olan bu servisler konusunda sizi uyarmayı görev biliyoruz.

Servis Home olarak bütçenize daha fazla yararı olması açısından evinizi ve eşyanızı teslim ettiğiniz bu isimlere dikkat etmenizi öneriyoruz. Yetkili servisimiz garanti kapsamı dahilinde bütün arızalarınızı sorunsuzca gideriyor; kalite ve güvenliğin garantisini veriyor. Önerilerimizi dinlerseniz eğer;

cihazınızın garantisinin sona ermesi
maliyeti yüksek arızaların oluşması
cihazınızın kullanım ömrünün azalması
maddi ve manevi hasarların meydana gelmesi risklerini ortadan kaldırmış olursunuz.

[url=http://www.klimabakim.com.tr/]

[b]İletişim bilgileri[/b]

Bakırköy Merkez

Adres:Kartaltepe Mh. İncirli Cd. Alpay İzer Sk. No:4/1 Bakırköy

Tel: 0212 660 81 31 - Fax: 0212 660 69 50

Çağrı Merkezi: 444 11 56

Daha ayrıntılı bilgi için sitemizi ziyaret edin [b] [url=http://www.klimabakim.com.tr]http://www.klimabakim.com.tr/[/url][/b]