Jurassic park 2015 filmi yorumum!

Beyongs kullanıcısının resmi
8 Temmuz, 2015 - 17:26 -- Beyongs

Jurassic park 2015 filmi yorumum!

22 sene önce Pasifik'in kıyılarında kurulan Nublar adası Jurassic Park serüveninin başladığı koltuk olarak bilinir. Ek Olarak evvelki hiç bir parklarla kıyaslanamayacak meydana gelen bu park dünyanın gelmiş geçmiş en vahşi yaratıklarına başka bir deyişle dinazorlara konut sahipliği yapmaktadır. Seneler ek olarak sonra parkın inşası biter ve açılışı yapılır. İlk başlarda her birşey bir sürü sıkı gitmiştir ancak her geçen gün ziyaretçi sayısı azalmaya başlamıştır. Bundan huzursuzluk duymaya başlayan idare bir sürü tehlikeli bir proje ile alakayı artırmayı düşünürler.

Parkta koltuk alan dinazorların genetikleri ile oynanıp kendileri bir dinazor yaratmayı düşünürler ancak düşündükleri benzeri olmaz. Yarattıkları dinazor çok akıllı bir yaratığa dönüşür ve ada sakinlerini yaşamını riske atmaya başlar ve parktan kaçar.

90 lardan buyana bir bir sürü filmi çıkan Jurassic Park insanlara dinazor dünyasını ve dinazor filmlerini tanıtan kocaman bir macera . Her Geçen Gün konusunun da klasikleşmesiyle bir bir sürü insan benzeri bende de filme karşın bir soğukluk meydana geldi . Bir Bir Sürü Kez benzer hikaye dönmeye başladı.

Bir dinazor kaçar halkı yemeye başlar tipi klasik konu hiç değişmemiştir. Ancak efektlerin kalitesi ve oyuncularının kalitesiyle her filmi adeta çeşitli bir yapıtmış benzeri kendisini izletiyor.

3D üstelik 9D kalitesinde çekilen filmlerindeki kalite ile izleyicilerini bir ek olarak tekrar hayran bırakan Jurassic Park filminin devam vasfında Jurassic World filmini izlemenizi öneri ediyorum sıkı seyirler dilerim.

Yazmaktan yoruldum ama seneler geçtikçe yepyeni yapılan filmler aksiyon ve görsellikten tarafından harika yapımlar ortaya çıkartmaya devam etmektedir, imaj kalitelerinin artması da bu efsane filmleri izleme keyfine huzur katıyor.

Jurassic World 2015 imalatı vaziyette olan filmin yönetmen koltuğunda Colin Trevorrow üstlenirken film 93 imalatı vaziyette olan Jurassic Park filminin devam vasfında bu kez daha çok çaba sarf edilerek ve görsellerin efektlerin en üst seviyeye çıkartıldığı bir yapım ortaya çıkartılmış vaziyette 150 Milyon dolar harcanarak bitti , ülkemizdeki gösterim tarihi ise 12 Haziran olarak açıklandı başka bir deyişle hayat genelinde pekçok ülke ile beraber Ülkemiz'de de gösterim tarihi benzer olacak.

John Hammond'ın negatif sonuçlanan Jurassic Park tstinin üzerinden tam 22 sene geçmiştir. Nublar Adası'nda bu defa mükemmel çalıştığını düşündüğü, Hammond'ın hayallerinde bulunduğu benzeri bir dinozor parkı Jurassic World adası kurulmuştur, fakat kuruluşunun üzerinden 10 sene geçtiğimiz ada'da ziyaretçi sayısı günden güne düşmektedir. Parkı işleten firmanın hedeflerine ulaşabilmesi amaçlı parkta yenilikler inşa edilmesi gerekiyor , en vahşi dinozor türü olarak malum t rex yapılır amaçları parka iştirak eden ziyaretçi sayısını artırmaktadır ama ne var ki bu çeşit , adayı ve adadakileri yıkıma sürükleyebilecek neticeler doğuracaktır.

Yılın en güzel filmleri içinde yerini alacak benzeri duran filmi izlemenizi öneri ederim, kritik bir bütçe harcalanılarak 5 çeşitli film şirketinin ortaklaşa hazırladığı Jurassic World efsane dinozor filmi Jurassic Park devam niteliğindedir…

Bu adresten alıntı yaptım izledikten sonra filmi http://onlinefullizle.com/jurassic-world-turkce-dublaj-izle.html