Hometech.com.tr - Ses ve görüntü sistemleri

Beyongs kullanıcısının resmi
25 Ocak, 2015 - 18:32 -- Beyongs

Web Site İsmi : Hometech.com.tr

Site Başlığı : Hometech.com.tr - Ses ve görüntü sistemleri

Firma adresi : Evren Mahallesi Gülbahar Caddesi Şener Sokak No : 7-8 Güneşli - İSTANBUL

Telefon Numarası : 0212 602 27 25

Firma Kuruluş Yılı : 2004

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Kasım 2010

HomeTech Hakkında : Hometech en yüksek kalite ve performanstaki teknolojik ürünleri en uygun fiyatlarla tüketicilere sunmak için 2004 yılında Türkiye'nin en büyük ve köklü firmalarından Aral İthalat Ltd. Şti. bünyesinde hizmet vermeye başlamış ve hızla büyüyen altyapısı ile ülkemizin en önde gelen teknoloji markalarından biri olmuştur.

Site Tanıtımı : Hometech.com.tr adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile başta ses ve görüntü sistemleri olmak üzere, tablet bilgisayar, uydu alıcıları, aydınlatmalar ve benzeri ürünleri uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

En yeni tablet pc modelleri, hometech.com.tr sitesinde sizleri bekliyor. Android veya Windows işletim sistemlerine sahip çeşit çeşit tablet bilgisayarlar, sitede kendine yer bulmuştur. Tablet bilgisayarınızı daha hızlı ve daha kolay bir şekilde beğenebilmek için, sitenin sol yan kısmında bulunan arama filtrelerini kullanabilirsiniz. Tablet bilgisayarınızın dahili hafıza boyutunu, ram gücünü, ekran çözünürlüğünü, ekran boyutunu, çekirdek sayısını, işlemcisini ve işletim sistemini tek tuşla belirleyebilme şansınız mevcuttur. Kriterlerinizi belirledikten sonra Filtrele butonuna basarak, hayal ettiğiniz tablet pc modellerini karşınıza çıkartabileceksiniz.

Tablet bilgisayar modellerinde olduğu gibi uydu alıcı modellerinde de, detaylı filtreleme seçenekleriniz olacaktır. Her türlü bütçeye uygun kalite kalite uydu alıcılarını, site vasıtasıyla alabilirsiniz.

Hometech.com.tr sitesinin Aydınlatma sistemleri kategorisinde; Led ampül, ışıldak ve el fenerleri satışa çıkarılmıştır. İhtiyacınız olan aydınlatma sistemini sitede bulabileceksiniz.

Sitedeki Ses ve görüntü sistemleri kategorisinde ise; MP3 Player, MP3 Player, Dvd Player ve çeşit çeşit hoparlörler yer almaktadır.

Tüm site ziyaretçilerine keyifli alışverişler diliyoruz.