Güncel Forum Sitesi | Forumhatti.com

Beyongs kullanıcısının resmi
14 Ekim, 2014 - 22:20 -- Beyongs

Tanıtılan Sitenin ismi : Forumhatti.com

Sitenin başlığı, sitenin Konusu : Güncel Forum Sitesi | Forumhatti.com

Sitenin Faaliyetlerine başlamış olduğu ay ve yıl : 2013 Senesinin Eylül ayı içerisinde

Site ile ilgili Açıklamalar, Tanıtım Mesajı : Forumhatti.com isimli internet adresi, bir yılı aşkın süredir yayın hayatını başarıyla sürdürmektedir. Türkiye'nin en aktif Forum siteleri arasında sayabileceğimiz Forumhatti.com adresi sayesinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Forumhatti.com isimli Forum sitesi içerisinde Sinema, müzik, duvar kağıtları, kadınlara ve erkeklere özel bölümler, eğitim paylaşımları, sağlık bilgileri, dini bilgiler, oyun haberleri, webmaster olanlar için birbirinden değerli paylaşımlar ile çok daha fazlası kendine yer bulmuştur.

Son zamanların popüler oyunu, Resimli Kelime Nekibu cevapları, forumhatti.com sitesinde sizleri bekliyor. Sitedeki Resimli Kelime Nekibu cevapları sayfasında, oyuna binaen tüm cevapları tek tek görebileceksiniz.

Resimli kelime bulmaca oyununda bize dört adet resim gösteriliyor. Ve bu dört resim arasında bir bağlantı kurarak, ceap vermemiz isteniyor. Bu eğlenceli zeka oyununa dair cevaplar sitenin resimli kelime bulmaca oyunu cevapları konusunda bulunabilecektir.

Doya doya eğlenmek, sağlık, din, eğitim gibi konularda bilinçlenmek, popüler cep telefonu uygulamalarını incelemek isteyenler Forumhatti.com sitesini ziyaret edebilir.