Evden Kaçış Oyunu Oynayabileceğiniz Yerler

Beyongs kullanıcısının resmi
3 Ağustos, 2015 - 00:15 -- Beyongs

İnternet Sitesinin Adı : Evdenkacisoyunu.org

Site Konusu - Site Başlığı : Evden Kaçış Oyunu Oynayabileceğiniz Yerler

Sitenin Faaliyetlerine Başlamış olduğu Tarih : Nisan 2015

Site Hakkında Açıklamalar : Herkese merhabalar. "Evden kaçış" adlı oyun, hepinizin bildiği gibi son zamanlarda oldukça popüler olmuştur. Bu oyun, bir bilgisayar üzerinden oynanmıyor. Sanal bir oyun kesinlikle değildir. Evden kaçış oyunu gerçek mekanlarda, grupça oynanan bir oyundur.

Öncelikle oyunun amacından söz edeceğim. Ardından ise Evdenkacisoyunu.org sitesini sizlere tanıtacağım. Oyunu oynamak için bulunduğunuz şehirde, bu hizmeti sunan bir mekan buluyorsunuz. Ardından arkadaş grubunuzla beraber, oyunun oynandığı yere gidiyorsunuz. Sizi gizemli bir evin içine atıyorlar. Ve bu evdeki tüm kapıları da üstünüze kilitliyorlar. Sizin oyundaki temel amacınız, evdeki tüm kilitli kapıları teker teker açarak, bu korkutucu evden kaçmak olacaktır. Kapı kilitlerini açmak için, evin içindeki ipuçlarını kullanacaksınız.

Sanırım oyunun açıklamasını okuyunca bir heyecan sardı içinizi. Hemen arkadaşlarınıza telefon açıp, onlara bu oyundan bahsedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber, belki de hayat boyu unutamayacağınız güzellikte zaman geçirmek istiyorsanız mutlaka evden kaçış oyunları oynamalısınız.

Şimdi sizlere Evdenkacisoyunu.org ile ilgili bilgiler vermek istiyorum. Bu internet adresi, tamamen bilgi sunmak amacıyla faaliyetlerine başlamıştır. Sitede, evden kaçış oyunu hizmeti veren tüm mekanlar, ziyaretçilerle paylaşılıyor. Türkiye'nin her noktasında, il il evden kaçış oyunları oynanabilecek yerleri bu site sayesinde öğrenebilirsiniz.

Örneğin İstanbul'da yaşıyorsanız ve arkadaşlarınızla birlikte evden kaçış oyunu oynayabileceğiniz bir mekan aramakta iseniz, hemen evdenkacisoyunu.org sitesinde kendine yer bulan evden kaçış oyunları istanbul sayfasına bağlanınız. Bu sayfaya bağlandığınız andan itibaren, karşınıza İstanbul'da evden kaçış oyunu oynayabileceğiniz tüm mekanlar çıkacaktır. Dilediğiniz mekanı seçerek, buradan mekanın iletişim verilerini alabilirsiniz.