En iyi Casus Telefon Yazılımları

Beyongs kullanıcısının resmi
12 Ekim, 2015 - 16:39 -- Beyongs

En iyi Casus Telefon Yazılımları

Herkese selamlar. Bugün siz değerli forum üyelerine birkaç casus telefon yazılımdan söz etmek istiyorum. Söz edeceğim bu casus telefon yazılımlarından sona, sizler hangi yazılımı kullanacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz.

Casus telefon yazılımı denildiği zaman benim aklıma 2 yazılım geliyor. Bunlar: Flexispy ve mSpy adlı yazılımlardır. Her iki yazılım da, bir casus telefon yazılımında olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Casus telefon yazılımı kurduğunuz cihaza gelen tüm aramaları, her iki yazılımla da kolayca dinleme fırsatı bulabileceksiniz. Kişi kimlerle konuşuyor, ne konuşuyor, hepsini öğrenme şansına sahipsiniz. Yazılım kurduğunuz telefona gelen kısa mesajlar, whatsapp ve benzeri kanallar üzerinden yapılan yazışmalar ile çok daha fazlasını takip edebilirsiniz.

Bu yazılımlar sayesinde, telefonun bulunduğu ortam dahi dinlenebilmektedir. Dileyenler; konuşmaları ve mesajları kayıt altına alarak, daha sonra da inceleyebilir.

En iyi casus telefon yazılımını seçmenizde sizlere fayda sağlayacak bir link tavsiye edeceğim şimdi. Aşağıdaki linke giriş yaparak, casus telefon yazılımları hakkında daha fazla bilgi edinebileceksiniz.

http://bit.ly/en-iyi-casus-telefon-yazilimlari