Broşür dağıtım hizmetleri - Broşürdağıtım.com

Beyongs kullanıcısının resmi
12 Mart, 2015 - 13:00 -- Beyongs

Web Site İsmi : Broşürdağıtım.com

Site Başlığı : Broşür dağıtım hizmetleri - Broşürdağıtım.com

Slogan : Broşür Dağıtmıyoruz, Ulaştırıyoruz!

Firma Telefon Numarası : 0212 567 80 84

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Kasım 2013

Site Tanıtımı : Broşür dağıtım hizmeti arıyorsanız tam olarak doğru adrese geldiniz. Broşürdağıtım.com adı altında yayın hayatını sürdüren internet adresini ziyaret ederek, firma tarafından sunulan broşür dağıtım hizmetleri hakkında bilgi toplayabilirsiniz.

Broşür dağıtımı işlemi tamamlandıktan sonra, müşterilere fotoğraflı rapor sunumu yapılmaktadır. Böylece dağıtımın nerelere ve nasıl yapıldığını en iyi şekilde görme fırsatı bulabileceksiniz.

11 yılı aşkın süredir sektöründe faaliyetlerini başarıyla sürdüren firma; broşür dağıtım, el ilanı dağıtım, insert dağıtım hizmetleri vermektedir. Tüm bu broşür ve el ilanlarınız uygun hedef kitlesi belirlendikten sonra, uzman kuryeler tarafından ikişerli gruplar halinde dağıtılmaktadır.

Dağıtım hizmetinin yanı sıra broşür baskı hizmeti de yine firma tarafından müşterilerine en uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Broşürlerin zımbalama, etiketleme ve harmanlama gibi işlemleri ücretsiz olarak yapılacaktır. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgilere ulaşmak, dağıtım ve baskı hizmetlerine binaen merak ettiğiniz tüm sualleri sormak adına 0212 567 80 84 numaralı telefonu arayabilir ya da sitedeki iletişim formunu doldurup gönderebilirsiniz.