Arabam nerede uygulaması sayesinde, aracınızın yerini kolayca tespit edin

Beyongs kullanıcısının resmi
24 Mart, 2016 - 01:47 -- Beyongs

Arabam nerede uygulaması sayesinde, aracınızın yerini kolayca tespit edin

Herkese merhabalar. Bugün araç sahiplerinin çok işine yarayacak bir uygulamadan söz edeceğim. Uygulamanın ismi, konu başlığımızda da belirtmiş olduğumuz gibi, Arabam nerede şeklindedir. Arabam nerede uygulamasını indirmek isteyenler, play.google.com/store/apps/details?id=com.whereismycarapp bağlantısına girebilir. Bu sayfa üzerinden uygulama, saniyeler içerisinde akıllı cep telefonlarına indirilebilecektir.

Aracınızı nereye park ettiğinizi unuttunuz mu?

Aracınızı nereye park ettiğinizi unuttuysanız, siz de Arabamı bul uygulamasını kullanarak, aracınızın yerini en hızlı şekilde tespit edebileceksiniz. Sadece 3,4 MB boyuta sahip Arabam nerede uygulaması, tamamen ücretsizdir.

İngilizce ismi find my car olan uygulama, aracınızın bulunduğu konumu saniyeler içerisinde tespit edip size gösterecektir.

Locate my car uygulamasından memnun kalırsanız, bu uygulamayı sevdiklerinize önermeyi de unutmayınız.

Car finder uygulaması hakkında aklınıza takılan her türlü soruya, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whereismycarapp sayfası üzerinden yanıt alabilirsiniz. Bu sayfada, uygulama ile ilgili birbirinden kıymetli bilgiler ziyaretçilere sunulmuştur.

Cep telefonunuza car locator uygulamasını indirdikten sonra, aracınızın park edildiği yeri bulmakta sorun yaşamaktan kurtulacaksınız.

Tüm araç sahiplerine Arabam Nerede Android uygulamasını şiddetle tavsiye ediyoruz.