2015 Abiye Elbise Modelleri

Beyongs kullanıcısının resmi
4 Mart, 2015 - 19:57 -- Beyongs

2015 Abiye Elbise Modelleri

2015 yılında abiye elbise trendlerinde geçtiğimiz yıllara nazaran büyük bir değişim olmadı. Sadece straplez yaka abiye elbiselerin bu yıl büyük bir ün kazandığını söyleyebiliriz. Daha önceki yıllarda da tercih edilen bu elbise modeli V tipi sırt dekoltesine de sahipse kadınlar onlara karşı kayıtsız kalamıyor.

Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl abiye elbise koleksiyonlarında daha çok kısa elbiseye yer verildiğini söyleyebiliriz. Belirtmekte fayda var, kısa elbise sevenler için ilk görüşte tutulacakları harika modeller mevcut. İki renk abiye elbiseler bu yılın en moda elbiseleri. Eprime kumaş bu yılın da gözdesi ama bu yıl kumaş çeşitliliği oldukça fazla. Kısa elbise modelleri çok olunca ve 2015’e 70 ‘ler damgasını vurunca kat kat etekli elbiselerin mağazalarda yerini alması elbette ki çok doğal.

Transparan şifon kuyruklar abiye elbiselerde sıkça karşımıza çıkıyor. 2015 modasının deri detay trendi abiye elbiselerde de kendini gösteriyor. Tabii ki abiye elbiselerin vazgeçilmezi deri detaylar her zamanki gibi mevcut hatta pullu payetli, boncuklu modellerde oldukça fazla. Tek omuzlu neplum modellerse en şık seçenekler arasında. Kısa elbise tercih etmeyenler için elbette bedeni saran yırtmaçlı modeller, kalem etekli elbiseler de bu yılın en moda detaylarıyla oldukça özgün bir biçimde yeniden tasarlanmış durumda. Abiye elbise almak konusunda son derece zorlanacağız çünkü bu yıl seçenek çok fazla.

Web: Ugurgiyim.com