Şehirler arası nakliyat işlemleri

kilercioglu kullanıcısının resmi
9 Haziran, 2015 - 14:25 -- kilercioglu

Kilercioğlu Evden Eve Nakliyat 1980 li yılların başında kurulmuş ve şuanda da nakliye ve depolama konusunda hizmet vermeye devam etmektedir. Evden eve nakliyat sektörünün öncü firmaları arasında olan şirketimiz kurumsallığı ilke edinerek geniş misyonuyla günümüze ışık tutmaktadır. Aynı zamanda vizyonunda daimi gelişme olan firmamız profesyonel çalışma prensibiyle devamlılığı hedeflemektedir. Hedefini en zirve olarak belirleyen firmamız hedef kitlesini ise tüm Türkiye olarak belirlemiştir.
Tüm Türkiye'ye hizmet sunan firmamız şehirler arası taşıma konusunda da aynı çalışma tepmosuyla devam etmektedir. Geniş araç ve ekipman yelpazesiyle şehirler arası nakliyat işlemlerinizde size hem hizmet sunacak hem de rehberlik edecektir. Taşınacak olan eşyalarınızın toplanma ve paketlenme işlemleri en iyi şekilde yapılmaktadır. Firmamızın olmazsa olmazlarından olan yol sigortası da firmamız tarfınca eşyalrınızın güvenliğ ve sağlığı açısından yapılmaktadır.

egetur kullanıcısının resmi

Evden eve nakliyat süreci şüphesiz hepimiz için zorlu ve meşakatli bir süreçtir. Eşyaların toplanıp kolilenmesi, numaralandırılması ve en önemlisi taşıma esnasında zarar görmemesi en çok bizi hem bedenen hemde zihnen yoran aşamalardır.

Nitekim artık bu işi profesyonelce yapan taşıma şirketleri var. Firmalar ev eşyalarınızı evinizden aldığı gibi yeni adresinize taşınmasını ve yerleştirme işlemlerini yapmaktadırlar. Tüm bu işlemlerin bu kadar kolay olduğunu sanmayın. Taşıma işlemi bizler için ne kadar zor ise firmalar içinde geçerli lakin firmalar bu işlemleri her gün rutin olarak gerçekleştirdikleri için artık onlar için sıradan olmaktadır.

Sizlere yazımızın devamında İstanbul ve İzmir’de ofisleri bulunan ve sektörde adını sıkça duyduğumuz EGETUR Nakliyat firması hakkında bilgi vereceğiz.

EGETUR Nakliyat, [b][url=http://www.izmiristanbulevdenevenakliyat.com/parca-esya-tasima]İzmir İstanbul evden eve nakliyat[/url][/b], parça ve ofis eşyası taşımacılığı hizmeti sunan kurumsal bir nakliye şirketi. Şirketin en önemli prensibi kendi özmal nakliye araçları ile taşıma işlemlerini yapması. Yani kesinlikle kiralık veya taşeron sistem ile çalışma yapılmamaktadır.

Özellikle [b][url=http://www.izmiristanbulevdenevenakliyat.com/parca-esya-tasima]İzmir İstanbul parça eşya taşıma[/url][/b] hizmetleri ile kısmi eşya taşıma hizmeti almak isteyenler için mükemmel bir hizmet sunumu. Böylelikle eşyalarınızı daha ekonomik fiyatlara taşıma imkanı bulabilirsiniz…

Firmaya http://www.izmiristanbulevdenevenakliyat.com veya 444 9 069 nolu çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz…

egetur kullanıcısının resmi

Bugüne kadar gerek firma web sitelerimizde gerekse çeşitli platformlarda [b][url=http://sehirlerarasinakliyat.net.tr]şehirler arası nakliyat[/url][/b] hizmeti almadan önce dikkat edilmesi gerekenler hususunda onlarca yazı kaleme aldık ve yazmaya da devam ediyoruz.

Günümüzde evden eve nakliyat sektörü denetimsizlik ve kalitesiz hizmet sunumu nedeni ile birçok tüketici için içinden çıkılmaz bir hal almaktadır. Ev eşyasını şehirler arası taşıyacak tüketiciler hangi firmayı tercih edeceklerine karar vermekte oldukça zorlanmaktadırlar.

Kurumsal ve Profesyonel hizmet sunan bir nakliye şirketi ile taşınmayı şüphesiz herkes istemektedir fakat internet üzerinde kurumsal firmalara ulaşmak oldukça zor olmakta ayrıca kurumsal firma diye görüştüğünüz firma aslında korsan, hiçbir aracı olmayan, amatör veya belgesiz bir firma olabilmektedir.

[b]Nelere Dikkat Edilmelidir?[/b]
Daha önce birçok yazımızda belirttiğimiz üzere mutlaka firmanın K-3 yetki belgesinin olması, taşıma sözleşmesi yapması, Ticaret Odası kayıtlı olması ve en önemlisi ofisinin olmasıdır.

[b]Kısaca açıklayalım.[/b]
[b]K-3 yetki belgesi;[/b] Ulaştırma Bakanlığı tarafından belli bir tonajı sağlayan gerçek ve tüzel kişilerin aldığı Ev ve Ofis Eşyası Taşıma yetki belgesidir. Yetki belgesiz firmalar ile çalışmayınız.

[b]Ticaret Odası Kaydı:[/b] Bir firma hizmet verebilmesi için mutlaka bağlı olduğu ilin Ticaret Odasına kayıtlı olmalıdır. Ticaret Odası kaydı olmayan firmalar ile çalışmayınız.

[b]Firma Ofisi:[/b] İnternet aramalarında karşınıza çıkan sonuçların %90’ından fazlası hayali kişilere ait olup ofisleri olmayan kişilerdir. Bu tarz kendini firma diye tanıtan kişilerin sizleri uğratabilecekleri zararları ön görebilirsiniz.

Tüm bu bilgiler sonucunda İstanbul ve İzmir’de ofisleri bulunan ve Kurumsal yapı içinde çalışan firmamız EGETUR Evden Eve Taşımacılık Ltd. Şti. firması ile eşyalarınızı taşıtmak için firmamıza 444 9 069 veya [b][url=http://sehirlerarasinakliyat.net.tr]http://sehirlerarasinakliyat.net.tr[... web sitesinden ulaşabilirsiniz.

kolumanlar kullanıcısının resmi

Kolumanlar Nakliyat 1995 yılında İstanbul maltepede kurulmuş bir aile şirketidir.Kurulduğu günden bu yana TÜRKİYE'nin tüm il ve ilçelerine evden eve nakliyat http://www.istanbulizmirparcaesyatasima.com,parça eşya taşıma hizmeti veren firmamız gelişen çağa her alanda ayak uydurmayı kendisine ilke edinmiştir. 2000 yılların başında müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeye odaklı http://www.izmiristanbulparcaesyatasima.com,ofis malzemesi depolama hizmetlerini de siz değerli müşterilerine sunmayı amaçlamıştır.Kolumanlar Nakliyat olarak müşteri memnuniyetini ön pılanda tutarak profesyonel eşya depolama hizmetiyle karşınızdayız.

Kolumanlar Nakliyat olarak şehiriçi ev eşyası taşıma,http://www.sehirlerarasitasimacilik.com.tr,ev eşya depolama,ofis taşıma,istanbul başta olmak üzere türkiyenin tüm il ve ilçelerine parça eşya taşıma vb. alanlarda sizlere en kaliteli,en kapsamlı şekilde hizmet sunmaktayız.Gelişen çağa ayak uyduran Kolumanlar Nakliyat uzman kadrosuyla 7/24 son çıkan malzemeleri kullanarak hizmetinizdedir.
kuruluşumuzdan bu yana edinmiş olduğumuz tecrübeler ışığında sizlere uygun maliyette çözümleri sigortalı olarak sunmaktayız. Aylık ya da peşin ödeme koşullarımızla sizleri zorlamadan profesyonelce hizmet vermekteyiz. Bu sayede içinde bulunmadığınız dairenizden hem eşyalarınızın çalınmasına engel olmuş olacak hemde bi kira bedelinden çok daha düşük maliyetlerde eşyalarınızı saklamış olucaksınız.
Kolumanlar Nakliyat geniş araç filosu ve tecrübeli eleman kadrosu ile şehir içi ev eşyası taşıma, şehirlerarası ev eşyası ve ofis büro taşıma,eşya depolama hizmetlerini en güvenli ve kapsamlı şekilde sigortalı olarak yapmaktadır. Taşıma işlemini müşterilerimiz için zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirmeyi kendisine ilke edinmiştir.

Şehir içi ve şehirlerarası taşımacılıkta sizlere en kaliteli ve güvenli hizmeti sigortalı olarak sunmaktadır. Bünyesinde her zaman hazır bulunan uzman personeliyle, tecrübeli şoför, marangoz ustası , tesisatçı gibi elemanlarıyla 7/24 hizmetinizdeyiz.

Temel ilkelerimiz:

* Koşulsuz müşteri memnuniyeti
* Müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci
* Sürekli gelişim
* Duyarlı yönetim
* Uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip