Ağustos 2015

Beyongs kullanıcısının resmi

Tek part film izle - Tekparthdfilmizle.net

30 Ağustos, 2015 - 20:36 -- Beyongs

Site Adı : http://www.tekparthdfilmizle.net

Site Konusu : Tek part film izle - Tekparthdfilmizle.net

Site Açılış Tarihi : Haziran 2014

Site Tanıtım Mesajı : Tekparthdfilmizle.net adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren film izleme sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile birbirinden kaliteli filmleri, hd görüntü kalitesinde izleme şansı elde edebilirsiniz.

38hakan kullanıcısının resmi

Sesli ve Kameralı chat sohbet

29 Ağustos, 2015 - 20:35 -- 38hakan

Seslichat kurulduğu zamandan itibaren kendi içerisinde bir çok sohbet ve chat sistemi ile hizmete geçirilmiştir, Bu sayede çok sayıda yazılı chat sitelerini ve arkadaşlık sitelerini geçerek büyük rekabet yaratmış insanlara, hem sesli, hem yazılı hemde kameralı olarak dünya üzerinde yerli yabancı olmak üzere kadın erkek sohbetçi ve eğlence düşkünü, arkadaş arayan, sevgili bulmak isteyenlere sınırsız, ücretsiz hizmet vermeye başlamıştır, Hızlı erişim ve kolay imkanları sayesinde kullanıcıları kendine rahatlıkla çekerek hem google üzerinde

firstluck kullanıcısının resmi

Online Otobüs Bileti Hakkında

28 Ağustos, 2015 - 14:16 -- firstluck

 

Otobüs firmaları aralarında yıllardır ana gelen çekişme ortamına giren otobüs firmalarıda dahil olabilmek adına otobüs biletleri fiyatları belirleyerek belirli zamanlar içerisinde kampanyalar yapılarak satılmaktadır. İller arası karayolu yolculuklarında otobüs firmaları içerisinde isim yapabilmiş olanlar ilk seçenek durumlarını oluşturarak müşteri isteklerine ilk olarak cevap sundukları için kazanabilmişlerdir. Firmalar içerisinde öncelik edinmelerine dair müşteri memnuniyetlerinde sağladıkları tecrübeler sayesinde her geçen gün bünyelerini geliştirebilmişlerdir.

 

Sayfalar