Temmuz 2015

firstluck kullanıcısının resmi

Google Adwors Reklam Yayınlama

31 Temmuz, 2015 - 14:43 -- firstluck

 

Google Adwords reklamlarıyla yeni müşterilere ulaşarak ve şirketinizi yükseltmeye imkan sunan İnternet reklamcılığıyla gayelerinize elde edebilirsiniz. Reklam hedeflerinde reklamınızın hangi şekilde görüntüleneceğini seçebilir, tercihinize uygun ödenek bildirerek ve reklamlarınızın nasıl etki göstereceğini ölçebilirsiniz. Farklı olarak günlere dair sabit hale getirebildiğiniz harcamalarınızı istediğiniz zamanda durdurma ihtimali veya yeniden aktif hale getirebilirsiniz. 

 

infob0710 kullanıcısının resmi

Animasyon Akademi Animasyon Kursları Başlamıştır.

29 Temmuz, 2015 - 16:21 -- infob0710

After Effects Kursu Tanıtım

[url=http://animasyonakademi.com/after-effects-egitimi][b]After Effects Eğitimi[/b][/url] After Effects, Adobe şirketi tarafından geliştirilen; dijital görsel efekt ve hareketli grafikler oluşturulmasını sağlayan bir programdır.

After Effects ile; 2 boyutlu ve 3 boyutlu ortamlarda animasyonlar geliştirilebilir, üretebilir ve özgün grafik animasyonlarI oluşturabilirsiniz.

firstluck kullanıcısının resmi

Sitecore İçerik Yönetim Sistemleri

29 Temmuz, 2015 - 16:15 -- firstluck

 

Pazarlama girişimlerinizin mükemmel bir uyum içinde çalışmasını sağlamaktadır. Herhangi bir işletmenin başarısı, ne ile çalışacağını ve gelişeceğini bilmekten geçer. İnternet sayfanızla sosyal medya, e-posta, mobil ve farklı kanal bölümlerinizi birbirlerine karşı analiz edebilir ve müttehit sunma şekillerini kullanabilirsiniz.

 

firstluck kullanıcısının resmi

Sırt Ağrıları

28 Temmuz, 2015 - 13:52 -- firstluck

Sırt ağrısı günümüzde sık sık karşılaşılan, yaşam kalitesini, günlük etkinlikleri ciddi şekilde negatif etkileyen bir ağrı türüdür. Çoğunlukla basit ve tedavisi mümkün olan nedenlerden dolayı sırt ağrısı meydana gelir. Bayanlarda daha sık karşılaşılır. Kadınların yaptıkları ev işleri, hamilelik ve emzirme döneminin getirdiği fiziksel yük, sırt ağrısını harekete geçiren faktörlerdir. Sırt ağrısı basit bir hastalık gibi gözükse de bir doktora müracaat etmenizi ve aksatmamanızı gerektirmektedir.

Sayfalar