Aralık 2014

Solunum Yolu Tıkanmasında Güvenli Davranış ve İlk Yardım

Solunum Yolu Tıkanmasında Güvenli Davranış ve İlk Yardım ile ilgili Türk Kızılayı'nın  hazırladığı herkesin izlemesi gereken çok güzel bir animasyon. İlköğretimde Trafik ve İlkyardım derslerinde olsun, sürücü kursları için olsun faydalanabilecekleri bir animasyon...

Beyongs kullanıcısının resmi

Tut Sözünü 2 Ocak 2015'te Sinemalarda - Tutsozunufilm.com

27 Aralık, 2014 - 18:14 -- Beyongs

Tut Sözünü 2 Ocak 2015'te Sinemalarda - Tutsozunufilm.com

Yalçın ve Bahadır, birbirine zıt karakterlere sahip olan iki yakın arkadaştır. Ancak Yalçın'ın beklenmedik ölümüyle iki dostun yolları acı bir şekilde ayrılır. Yalçın'ın deli dolu hallerini özleyen Bahadır'ın bir gün kapısı çalınıverir. Ölümüne çok üzüldüğü çılgın arkadaşı Yalçın'ın hayaletini karşısında bulur! Üstelik yalnız da değildir, yanında Bernardo adında bir İtalyan trapezci vardır.

Beyongs kullanıcısının resmi

Dizidor.com ile Yabancı dizi izle

27 Aralık, 2014 - 17:52 -- Beyongs

Domain İsmi : Dizidor.com

Sitenin Konusu : Dizidor.com ile Yabancı dizi izle

Sitenin Aktif Olma Tarihi : Mayıs 2014

Açıklamalar - Tanıtım : Yabancı dizi meraklılarına müjde! Dizidor.com isimli internet sitesi, en kaliteli yabancı dizileri sizler için bir araya getiriyor. Dünyanın dört bir yanında izlenen en güzel yabancı dizileri siz de HD kalitesiyle dizidor.com üzerinden izleyebileceksiniz.

İyonik ve Kovalent Bağ ve Bileşiklerdeki Atom Sayıları Çalışma Kağıdı

Ortaokul 4 (İlköğretim 8) sınıflar Fen ve Teknoloji Dersi Kimyasal Bağlar Konusuyla ilgili İyonik ve Kovalent bağlı bileşiklerin daha iyi anlaşılmasını sağlamak amacıyla hazırlanan çalışma kağıdı. Bir önceki çalışmaya ek olarak, Bileşiklerde bulunan atom türleri ve sayılarının da kavranması amaçlanmıştır.

Bileşik Formülü

Kovalent Bağ

Sayfalar